Kennisartikelen

Eiwit: een belangrijke voedingsstof in brood
15 apr 2020

Koolhydraten, vetten en vezels krijgen veel aandacht, maar eiwitten zijn ook belangrijk voor de mens. Brood en andere graanproducten zijn belangrijke bronnen van (...

Lees meer
Nieuwe wet over transvetzuren: wat moet u weten?
28 jan 2020

In mei 2019 is een Europese wet ingegaan over transvetzuren. Transvetzuren zijn onverzadigde vetzuren,...

Lees meer
Akkoord Verbetering Productsamenstelling; acties voor de bakkerijsector
17 dec 2019

Het voedingsaanbod voor de consumenten verbeteren; daar draait het om in het Akkoord Verbetering Productsamenstelling (AVP) dat door verschillende (industriële) partijen...

Lees meer
De volkorencheck: praktische handvatten voor uw medewerker
15 jul 2019

Volkorenproducten worden vaker aanbevolen in een gezond voedingspatroon. In de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum hebben ze een prominente plek. Het lijkt erop dat...

Lees meer

Pagina's

Diensten

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten