Branche projecten

Samenwerken zit in onze genen. NBC zoekt en vindt de samenwerking met leveranciers, brancheverenigingen, universiteiten, onderzoeksinstellingen, overheden en NGO’s. Door deze samenwerkingen maken we de branche nóg sterker richting de consument.

Zo volgen we trends op het terrein van voeding en gezondheid en spelen daarop in met onder andere brood.net, een online platform met een miljoenenbereik. En wanneer de branche onder vuur ligt in de (sociale) media, nemen wij het
initiatief om een tegengeluid te laten horen.

Ook doen we onderzoek naar de gezondheidsaspecten van granen en werken we aan borging en productintegriteit. Op deze wijze verzekeren we ons ervan dat de consument elke dag blijft genieten van bakkerijproducten.

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten