Kennisartikelen

Hygiëne, wet- en regelgeving: 15 fabels en feiten
23 apr 2019

Het is niet gek als u soms worstelt met de wetten en regels die voor u als bakker gelden. Dat zijn er namelijk nogal wat en af en toe werpen ze de vraag op hoe er...

Lees meer
Wat is volkoren?
3 aug 2020

De term volkoren wordt gemakkelijk gebruikt en is alom bekend. Maar wat betekent volkoren nu eigenlijk precies? Wanneer mag een product volkoren worden genoemd? En is...

Lees meer
Claims en etikettering van voedingsvezels
28 okt 2019

Hoe ziet de etikettering rondom voedingsvezels eruit? Mag zomaar elke stof als voedingsvezel worden toegevoegd? Geldt er een maximale of juist een minimale dosering? Mag...

Lees meer
Leidraad nauwkeurigheid voedingswaarde declaratie
10 okt 2018

Op Europees niveau is een leidraad opgesteld waarin wordt uitgelegd welke nauwkeurigheid (tolerantie) van voedingswaardedeclaraties verwacht mag worden. Met andere woorden...

Lees meer

Pagina's

Diensten

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten