Kennisartikelen

NVWA: ’Controle op allergeneninformatie gaat beginnen’
7 jul 2020

Zes jaar na de introductie van de wetgeving (Verordening 1169/2011), maakt de NVWA bekend dat allergeneninformatie vanaf het voorjaar van 2020 in de

...
Lees meer
Eiwit: een belangrijke voedingsstof in brood
15 apr 2020

Koolhydraten, vetten en vezels krijgen veel aandacht, maar eiwitten zijn ook belangrijk voor de mens. Brood en andere graanproducten zijn belangrijke bronnen van (...

Lees meer
Hygiëne, wet- en regelgeving: 15 fabels en feiten
23 apr 2019

Het is niet gek als u soms worstelt met de wetten en regels die voor u als bakker gelden. Dat zijn er namelijk nogal wat en af en toe werpen ze de vraag op hoe er...

Lees meer
Stappenplan Allergenenmanagement
10 okt 2018

Om over een goed werkend allergenenmanagementsysteem te kunnen beschikken moeten de gevaren vastgesteld en beheerst worden. De activiteiten lijken erg op dat van de HACCP-...

Lees meer

Pagina's

Diensten

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten