Kennisartikelen

Allergenenmanagement
21 dec 2017

Bij allergenenmanagement is het belangrijk dat iedereen in het bedrijf zijn verantwoordelijkheid kent, voldoende kennis heeft en ook het belang inziet van een goed...

Lees meer
Glutenallergie en de aanduiding glutenvrij
21 dec 2017

Gluten zijn een belangrijk onderdeel van grondstoffen in het broodbakproces, omdat zij zorgen voor de luchtige structuur van brood. Gluten komen voor in tarwe (waaronder...

Lees meer
Risico op kruisbesmetting en maatregelen ter voorkoming
10 okt 2018

De allergenen waarmee u in uw bakkersbedrijf werkt, kunnen door versleping of kruisbesmetting ook terechtkomen in producten waarin u deze stoffen eigenlijk helemaal niet...

Lees meer

Diensten

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten