Kennisartikelen

De tijd verstrijken voor een goede staaf
23 okt 2019

Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Ik zou aan een keurmeester willen vragen wat maakt een goede banketstaaf en wat ziet...

Lees meer
Vernieuwde ATEX-handleiding
4 okt 2019

In iedere bakkerij is er door de aanwezigheid van meelstof mogelijk sprake van explosiegevaar. Om dit risico tot een minimum te beperken, zijn maatregelen nodig...

Lees meer
Van nacht naar dag!
20 feb 2019

Goed personeel vinden is een steeds grotere uitdaging. Jongeren kiezen vaker voor een baan waarbij ze ’s nachts niet hoeven te werken. Zijn er manieren om...

Lees meer
Maak je speculaas speciaal!
23 okt 2019

En je klanten lopen er zo mee weg!

Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd mooi de laatste maanden van het...

Lees meer

Pagina's

Diensten

Procesanalyse –en optimalisatie, receptuuroptimalisatie
Constante kwaliteit van uw producten is van vitaal belang voor uw onderneming. Maar hoe borgt u deze kwaliteit? Het NBC helpt u hiermee.
Bekijk deze dienst
Kwaliteitsanalyse grondstoffen
Vanuit resultaten van grondstofanalyses van de afgelopen 2,5 jaar zien we behoorlijke verschillen in de constantheid van de kwaliteit van grondstoffen. Die verschillen hebben grote invloed op de producten in uw winkel. Het NBC helpt u met een goede...
Bekijk deze dienst
Receptenboeken banket en brood
In deze boeken zijn de belangrijkste Bakkerij- en banketrecepten die in het onderwijs worden gebruikt, verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige verzamelwerken. De boeken staan vol met mooie producten, waarvoor prachtige nieuwe foto’s zijn gemaakt.
Bekijk deze dienst
Zoutmeting
De bakkerijbranche heeft een verdere zoutreductie in brood doorgevoerd. Het Nederlands Bakkerij Centrum blijft u hierbij ondersteunen met zoutmetingen in brood.
Bekijk deze dienst

Pagina's