Kennisartikelen

Bakkerszout vervangen door zeezout; goed idee?
24 okt 2018

Bakkerszout vervangen door zeezout omdat het minder natrium bevat en daarmee beter is voor de gezondheid, klopt dat wel?

Ook voor (biologisch) brood met zeezout,...

Lees meer
Is de zoutnorm anders nu het Warenwetbesluit Meel en brood wijzigt?
21 dec 2017

Dit is één van de vragen die wij van bakkers ontvingen na...

Lees meer
Zoutnorm in de praktijk
28 nov 2019

De wettelijke norm voor zout is 1,8% zout op de drogestof. Vrijwel alle broodsoorten moeten voldoen aan de wettelijke zoutnorm. Dit is inclusief glutenvrij brood,...

Lees meer
Bakkerszout voor bakkerijproducten
21 dec 2017

- Informatie NBOV -

Sinds 2009 kent de bakkerijsector...

Lees meer

Pagina's

Diensten

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten