De bakkerijbranche is een dynamische wereld. De ontwikkelingen in de markt gaan snel. Hierdoor zijn processen en producten, maar ook wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Het Nederlands Bakkerij Centrum voorziet u van de juiste informatie en legt deze helder aan u uit. Voor vragen of advies over wetten en voorschriften, kwaliteitssystemen en nieuwe ontwikkelingen kunt u terecht bij onze kennisspecialisten. Zij denken graag met u mee en weten welke informatie voor u belangrijk is. En wilt u altijd snel toegang tot onze database met kennisartikelen? Download dan nu het Desktop icoon voor Windows.
Samen leveren we een bijdrage aan het succes van de bakkerijbranche!
Pesticiden in granen en brood; hoe zit dat?
Q&A voor de bakkerij
Foodwatch heeft (opnieuw) een...
Vanaf 1 januari 2024 is Nutri-Score een officieel voedselkeuzelogo. Aan de hand van positieve componenten (eiwit, vezels, fruit, groenten en...
Tarwe is al meer dan 10.000 jaar één van de meest geteelde gewassen in Europa en brood maakt al eeuwenlang een belangrijk deel uit van onze voeding. Oude graansoorten...