De bakkerijbranche is een dynamische wereld. De ontwikkelingen in de markt gaan snel. Hierdoor zijn processen en producten, maar ook wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Het Nederlands Bakkerij Centrum voorziet u van de juiste informatie en legt deze helder aan u uit. Voor vragen of advies over wetten en voorschriften, kwaliteitssystemen en nieuwe ontwikkelingen kunt u terecht bij onze kennisspecialisten. Zij denken graag met u mee en weten welke informatie voor u belangrijk is. En wilt u altijd snel toegang tot onze database met kennisartikelen? Download dan nu het Desktop icoon voor Windows.

Samen leveren we een bijdrage aan het succes van de bakkerijbranche!

Maak ik de overstap van nacht naar dag?
23 jul 2020

"Ik kan maar moeilijk aan goed personeel komen. Jongeren zijn niet zo snel enthousiast te krijgen voor ons vak. Ik weet dat er mogelijkheden zijn om nachtwerk te...

Lees meer
NVWA: ’Controle op allergeneninformatie gaat beginnen’
7 jul 2020

Zes jaar na de introductie van de wetgeving (Verordening 1169/2011), maakt de NVWA bekend dat allergeneninformatie vanaf het voorjaar van 2020 in de

...
Lees meer
Tips voor een mooie egale print op uw tijgerbrood
9 jul 2020

Ik bak dagelijks tijgerbrood, maar de bovenkorst is geen twee keer hetzelfde. Er zijn vaak verschillen in de kleur van de korst en de tijgerprint komt er niet mooi op, is...

Lees meer

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

Pagina's

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten