31 mrt 2025
Werken met de hygiënecode voor de brood- en banketbakker

Het kan een hele klus zijn om een goede hygiëne-routine te ontwikkelen waar iedereen in het team in meedraait. Zeker met wisselende, zieke of te weinig medewerkers. Je...

Lees meer
13 mrt 2025
Gemaksgeneratie en ambachtelijke bakkers

Even snel een vers roombroodje, croissantje of krentenbol op het vuistje? Uit consumentenonderzoek van YouGov (GfK) blijkt dat de directe consumptie bij de bakker de...

Lees meer
4 nov 2024
Zo werk je veilig met frituurolie

Oliebollen en Nederlanders zijn als stokbrood en Fransen. Onvermijdelijk komen aan het einde van het jaar overal de frituurpannen weer ...

Lees meer
24 okt 2024
Wat kan je als bakker met de trend rondom eiwitten?

We zien steeds meer producten in de schappen met ‘extra eiwitten’ of met de voedingsclaim ‘eiwitrijk’. Van kwark tot chips, en zelfs brood met extra eiwitten. Bewuste...

Lees meer

Pagina's