Word leverancier van het Schoolontbijt

Het Nationaal Schoolontbijt is elk jaar een mooie aanleiding om uw bakkerij te laten zien in uw eigen buurt. Dit jaar is het Nationaal Schoolontbijt in de week van 1 t/m 5 november. Kinderen in heel Nederland schuiven dan op school aan tafel om samen te ontbijten en te leren over een gezond ontbijt. Brood speelt hierbij een belangrijke rol. Als bakker kunt u zich inschrijven om mee te doen! Daarmee laat u kinderen in uw eigen buurt zien hoe lekker uw brood is én dat ontbijten met brood belangrijk is! Tevens wordt het mooie bakkersvak gepromoot.

Hoe werkt het

Brood speelt de hoofdrol bij het ontbijt, dat weet u als geen ander. Dat willen we ook graag laten zien aan alle kinderen en hun ouders. Daar kan uw bakkerij in de ontbijtweek van 1 t/m 5 november een heerlijke bijdrage aan leveren. Bij uw inschrijving als leverancier voor het Nationaal Schoolontbijt, kiest u één of meer scholen uit uw buurt op één of meer dagen in de ontbijtweek. In november ontvangt u voor alle leerlingen van de door u gekozen school of scholen de complete ontbijtpakketten die gekoeld bewaard moeten worden. Ieder pakket is bestemd voor 25 leerlingen. Uw bakkerij voegt aan elk pakket het volgende toe: 2 gesneden volkorenbroden, 16 volkoren puntjes en 16 volkoren krentenbollen. Op de geplande ontbijtochtend bezorgt u alles op het adres van de school of scholen.

Meld u aan als leverancier

Doe mee aan dit jaarlijks landelijke evenement en schrijf u nu in op . Met de vernieuwde website is het zoeken van scholen makkelijker geworden en kunnen bakkers zelf de school/scholen van hun voorkeur kiezen. Inschrijven kan tot 1 oktober.

Terug naar nieuws