Win 4 kaartjes voor de Efteling met BakkersBrein!

Heeft u BakkersBrein al geprobeerd? Met deze app testen en verbeteren bakkers én winkelmedewerkers hun kennis en vaardigheden. De quizzen zijn leuk, uitdagend en vooral heel leerzaam. Test uw kennis van ingrediënten, recepten en producten en ontdek nieuwe tips en tricks. Houd zo uzelf en uw team op een speelse manier up to date met relevante kennis en actuele thema's. Bij deelname aan de voorjaarsquiz en de volkorenquiz maakt u nu kans op een fantastische prijs: vier kaartjes voor de Efteling!

De voorjaarsquiz bevat vragen over de lente, terwijl de volkorenquiz gaat over gezondheid en voedingswaarden van volkoren producten. Door aan beide quizzen deel te nemen, leert u niet alleen meer over bakken, maar ook over seizoensproducten, tradities en gezondheid. Het is de perfecte manier om kennis te testen en te vergroten, terwijl u nu ook nog eens kans maakt op een fantastische prijs! 

Hoe speelt u mee met deze winactie?

1. Download BakkersBrein (als u dat nog niet had gedaan). U kunt de app gratis downloaden in de Apple Store en Google Play Store;

2. Speel beide quizzen om kans te maken op vier kaartjes voor de Efteling!

Voorwaarden:
Om kans te maken op de prijs van vier kaartjes voor de Efteling moet u aan beide quizzen (voorjaarsquiz en volkorenquiz) deelnemen en beide quizzen succesvol afronden. De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle deelnemers die aan deze voorwaarden voldoen. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en is niet overdraagbaar aan derden. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht en dient binnen 48 uur te reageren om de prijs te claimen. Indien er geen reactie binnen deze termijn wordt ontvangen, zal er een nieuwe winnaar worden gekozen.

Deze winactie loopt tot het eind van de lente: 21 juni 2023. 

Terug naar nieuws