Topclass training in Examenbakkerij NBC

In september start de NBA training “Topclass” in de Examenbakkerij bij het NBC in Wageningen. Een training voor broodbakkers uit het ambacht en de industrie, die meer willen weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Voor broodbakkers die zich willen ontwikkelen en niet alleen diepgaande kennis willen opdoen over de productie van grootbrood en kleinbrood, maar ook zelf willen ervaren hoe het beter kan? Kwaliteit en verdieping zijn de rode draad door deze training.                       

De training is een combinatie van theorie en praktijk. De 8 trainingsdagen worden ondersteund door een online leeromgeving. Naast de trainingsdagen zijn er praktijkopdrachten om in het bedrijf uit te voeren. De training wordt in kleine groepen gegeven ( maximaal 12 personen) zodat er ruimte is voor ieders vragen en ontwikkeling.

De uitvoering van de training wordt verzorgd door ervaren praktijkmensen/trainers, onder andere Hans Som, Kees Goos, Peter Bienefelt en Jan Zweistra. 

Dus ben je broodbakker ( MBO 2 of 3) en wil je meer weten, meer leren, meer doen en bereiken, dan zien we je graag in september.

Voor vragen en informatie kun je bellen met de Nationale Bakkerij Academie:

Andre: 0650898946 / Jasper: 0650580453

Terug naar nieuws