Studiereis Scandinavië

De NBOV organiseert een boeiende studiereis voor ambachtelijke bakkers om samen inspiratie op te doen. Op zondagavond 9 februari vliegt de groep naar Stockholm. Daar vinden op maandag 10 en dinsdag 11 februari diverse bedrijfsbezoeken plaats per bus, bijvoorbeeld aan Ica Maxi, Salta Kvarn, Urban Deli en Parlans. Ook ontmoet men Zweedse ondernemers, die hun succesverhalen willen delen en wordt er een bezoek gepland aan onder andere de wereldberoemde Ostermalm Food Hall. Dinsdagavond vliegt de groep door naar Kopenhagen.

Claus Meyer
Op woensdag 12 februari start de tweedaagse retail-safari per bus en te voet door Kopenhagen. Er kunnen allerlei verschillende bedrijven bezocht worden. De eerste contacten met wereldberoemd chefkok Claus Meyer zijn gelegd, om eventueel zijn bakkerij te kunnen bezoeken. Ook vindt een bezoek plaats aan een ‘gastro-market’ concept, met onder andere Agnes Cupcakes, Laura’s Bakery, Brioche Doree, Summerbird Chocolate en Fougaz. Er staat een ‘Smushi’ lunch op het programma in The Royal Café. Op donderdagavond vliegt het gezelschap terug naar Amsterdam.

Kosten
Gebaseerd op deelname van twintig personen (maximale groepsgrootte) en de huidige wisselkoersen bedraagt de prijs voor deze studiereis € 1.150,00 per persoon exclusief BTW.

De reissom is inclusief:
- Vluchten Amsterdam – Stockholm – Kopenhagen - Amsterdam (economy class).
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen (zoals momenteel bekend).
- Vier overnachtingen in uitstekende hotels inclusief ontbijt.
- Eventuele kosten voor bedrijfs- en winkelbezoeken.
- Alle genoemde bustransfers, inclusief Engelstalige begeleiding.
- Begeleiding vanuit NBC tijdens de reis.

De reissom is exclusief:
- Lunches, diners en drankjes.
- Eventuele extra brandstoftoeslag vluchten.
- Reis-/bagage-/ongevallen-/annuleringsverzekering.
- Eventuele uitgaven van persoonlijke aard.

Kortom, het wordt een studiereis boordevol informatie en inspiratie voor ambachtelijke ondernemers!

Aanmelden kan via deze link

Terug naar nieuws