Petra Kuiper-van de Kletersteeg nieuwe manager Productbeoordeling & Procesadvies NBC

Petra Kuiper-van de Kletersteeg is de opvolger van de in december vertrokken manager Productbeoordeling & Procesadvies Gerard Hemmer. De ervaren bakkerijtechnologe is reeds begonnen aan haar nieuwe uitdaging. 

Petra Kuiper is geen onbekende in de bakkerijwereld. Al jaren geeft zij trainingen en adviezen aan bakkerijondernemers in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld op het gebied van receptuuroptimalisatie, productontwikkelingstrajecten, selectie van grondstoffen en begeleiding van bakkerijmedewerkers. In het verleden heeft Petra diverse trainingen bij het NBC verzorgd.

De aanstelling van Petra Kuiper zal een positieve boost geven aan de uitbreiding  van support aan bakkerijen door het NBC. “Het NBC is er om de bakker /ondernemer te ondersteunen op het gebied van productkwaliteit.  NBC kan hiervoor verschillende instrumenten inzetten waarover de bakker kan beschikken zoals meel- en bloemanalyse, procesoptimalisatie en eindproduct beoordeling. Met een zeer complete proefbakkerij, een modern en goed uitgerust productbeoordeling lab om onderzoek, productontwikkeling en broodkeuringen  te doen . Het team met ervaren adviseurs staan de bakkers ter beschikking”.

Naast afdelingsmanager zal Petra plaatsnemen in het managementteam van het NBC.  

Terug naar nieuws