Ode aan Brood weer op TV te zien!

Je knijpt het, kneedt het, kraakt, kruimt en steekt het. Wellicht herkent u de TV spot nog die een 'Ode aan brood' brengt.

Ook dit jaar wordt deze mooie ode aan brood weer volop op TV uitgezonden. Vanaf vandaag kunt u de TV-spot voorbij zien komen op NPO (zie uitzendschema). Naast de TV-spot is de campagne ook online volop zichtbaar. Zo is de ‘’Ode aan brood’ te zien op RTL-XL en Uitzending-gemist en worden de Ode aan het Oude sneetje, de odes van de BNers en de kookvideo’s weer volop gepromoot op Facebook en Instagram. Al deze mooie odes kunt u zelf ook delen met uw klanten. Op de download pagina van de EU-campagne vindt u deze video’s en vele andere materialen die u kan gebruiken als promotiemateriaal.

Naast online volop aanwezig te zijn, willen wij de consument ook laten proeven hoe lekker en divers brood is. Zo hopen we de liefde voor brood nog verder aan te wakkeren. Komende weken starten door het hele land broodproeverijen: bij bakkers en diverse filialen van supermarkten. Via een speciale tastingfinder kunnen consumenten opzoeken waar er bij hen in de buurt iets lekkers klaar staat.  

Wilt u ook graag een broodproeverij organiseren? Dat kan! Als bakker kunt u in uw eigen winkel een proeverij organiseren en daarvoor promotiemateriaal ontvangen. Meedoen kost helemaal niets, behalve uw eigen inzet! Lees hier hoe u zich kunt aanmelden.

Direct van alle campagne activiteiten op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en LinkedIn en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Terug naar nieuws