Nu ook de belangrijkste broodrecepten gebundeld in verzamelwerk

Na de succesvolle uitgave van het receptenboek ‘Banketbakkersproducten’ in maart, komt het Nederlands Bakkerij Centrum nu ook met een kwalitatief hoogwaardig verzamelwerk van de belangrijkste broodrecepten. De inhoud van deze uitgave is samengesteld vanuit jarenlange kennis en ervaring, onder andere opgedaan met Flexbase, het digitale leermiddel voor vrijwel alle bakkerijopleidingen in Nederland.

Om in te spelen op de veranderende bakkerijbranche is er voor gekozen om niet alleen recepten van standaard producten op te nemen. Ook ambachtelijke producten als desembrood, speltbrood, roggebrood, beschuit en diverse soorten koek en seizoensproducten hebben een plaats gekregen. De producten worden extra uitgelicht door prachtige foto’s die zijn gemaakt in samenwerking met o.a. het Echte Bakkers Gilde.

Door de opbouw van het boek zijn de receptenverzamelwerken uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde vakman. Daarnaast kunnen de boeken dienen als inspiratiebron voor het ontwikkelen van nieuwe producten of het uitbreiden van het assortiment van de bakker. Dit boek mag in geen enkel bakkersbedrijf ontbreken!  De kosten per boek bedragen € 39,- inclusief BTW. Bestel hier

Terug naar nieuws