NBC lanceert FoodBase op Bakkersvak

Yes! Bakkersvak komt eraan en wij zijn erbij! We hopen je allemaal daar te spreken, want wij introduceren FoodBase, met de kennis van NBC. En wat betekent dat precies voor jou?

Van vakMENS tot vakMENS

De wereld van voeding is volop in beweging. Voeding is meer dan voorheen gelinkt aan een moderne en bewuste ‘lifestyle’, dat verder gaat dan alleen consumeren. Consumenten willen weten hoe voeding gemaakt wordt, wat het met het lichaam doet en waar de ingrediënten vandaan komen. Dit vraagt om een andere aanpak voor iedereen die actief is in de voedselketen.

Samen met jou, als ondernemer willen we de consument ondersteunen in kwaliteit van leven, door middel van goede en verse voeding. Samen zetten we ons vakmensschap hiervoor in.

Als vakmensen delen we kennis, geven we advies en zorgen we voor zekerheid en bekendheid.

Het verschil tussen NBC en FoodBase

De commerciële activiteiten opereren onder een andere naam: FoodBase. Op deze manier kunnen we andere versbranches bedienen, wat de dienstverlening voor jou verbetert. De naamswijziging is het gevolg van een strategiebepaling voor NBC als organisatie, een initiatief van directeur Mirjam Kortekaas.
Er zijn drie takken binnen FoodBase: hygiëne en wetgeving; sensoriek en technologie; en marketing en positionering. Onze experts geven advies op het gebied van hygiëne, certificering, sensorische beleving, productketens en marktcijfers. Ook kunnen ze op verzoek van ondernemers een gebiedsanalyse uitvoeren waarbij de externe omgeving van hun winkel of filiaal in kaart wordt gebracht.

Naast commerciële diensten blijft er voldoende tijd over voor collectieve activiteiten.
Mirjam: “Ik ga er vanuit dat we per saldo juist tijd overhouden voor collectieve activiteiten, omdat de taken beter verdeeld zijn en er gestructureerder kan worden gewerkt.”
Om de bakkerijsector sterker te maken voert NBC onder meer imagocampagnes, issuemanagement, onderzoek en innovatie op Nederlands en Europees niveau. Dit blijven we doen.

Onze stand(s)

We hebben twee stands waar we je graag ontvangen. Onze FoodBase stand F118 waar je kennis kunt maken met onze accountmanagers en Mirjam Kortekaas, die veel meer kunnen vertellen over FoodBase en wat dit betekent voor jou? En we hebben een ontzettende gave beursaanbieding voor de echte snelle beslissers.

Daarnaast staan we samen met Rabobank, Bakery Nexus en Bakkersvak op de ‘Klaar voor Morgen’ stand op G104. Waar we samen met jou troefkaarten spelen. Want juist in samenwerking schuilt de toekomst.

Terug naar nieuws