NBC beantwoordt broodnodige vragen op Bakkersvak

Bakker kan zijn producten gratis laten keuren

Het Nederlands Bakkerij Centrum zal op 4 en 5 maart aanwezig zijn met een stand op Bakkersvak. Bezoekers kunnen kennis maken met het brede palet aan kennis en diensten dat NBC voert om de bakker te versterken. Bakkers kunnen live hun eigen producten laten keuren door de Keurmeesters van NBC. Bezoekers zijn welkom op stand E134.

Alle bakkers sterker maken
Met een nieuwe visie en nieuw elan is NBC aan 2018 begonnen met haar doel om alle bakkers sterker te maken. De aanwezigheid op Bakkersvak past daar uitstekend in. Onderdeel van de deelname aan dé vakbeurs voor de ambachtelijke bakker is de live productkeuringen door de keurmeesters van NBC. Bakkers kunnen hiervoor hun eigen bakkerijproducten meenemen. Alle bakkerijproducten zijn welkom met uitzondering van nat gebak zoals slagroom of bavaroise.

6 aanbiedingen op de plank
NBC kan de bakker versterken op het gebied van Proces, Product, Productinformatie, Voedselveiligheid, Gezondheid en Marketing. Om kennis te maken met deze thema’s, kan de bezoeker van Bakkersvak kiezen uit maar liefst 6 beursaanbiedingen. De medewerkers van NBC geven hier op de stand graag uitleg bij.  

Als hét kennis- en adviescentrum voor de bakkerij is NBC altijd objectief en onafhankelijk en kijkt het met één oog naar de toekomst.

NBC, daar neem je kennis van!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met David de Bruijn, communicatiemanager van het Nederlands Bakkerij Centrum via 0317 47 12 12 of via d.de.bruijn@nbc.nl.

Terug naar nieuws