Leontien Zijlaard van Moorsel ambassadeur van Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Sportvrouw en ex-wielrenster Leontien Zijlaard van Moorsel is benoemd als ambassadeur van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij. Geïntroduceerd in een bakfiets en met een race tegen bakker Albert Steehouder is Leontien nu inzetbaar door ambachtelijke (banket)bakkers om zich te profileren als kennisspecialist en smaakheld.

Op woensdag 21 mei presenteerde de Stichting Ambachtelijke Bakkerij Leontien officieel als ambassadeur. Heel toepasselijk werd zij in een bakfiets met een appeltaart in haar hand geïntroduceerd. Leontien vertelde wat zij voor de ambachtelijke (banket)bakkers kan betekenen. “Ik ondersteun graag het goede verhaal van de ambachtelijke bakker. Brood is gezond en de beste brandstof die er is. Van een gebakje kan ik op en top genieten. Goede voeding en genieten zorgen voor een balans in mijn leven”, aldus Leontien.

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij is hét platform voor promotie en informatie van en voor de ambachtelijke (banket)bakker. De Stichting richt zich op het toekomstperspectief van de ambachtelijke (banket)bakkerij via promotie en het delen van kennis en informatie met vakgenoten. De wereld- en Olympisch kampioene wielrennen heeft een persoonlijk verhaal over presteren, doorzetten, volhouden én gezond genieten waarin brood en banket een belangrijke rol spelen. Opent een bakker een nieuwe winkel? Wordt er een nieuw product gelanceerd of is er een jubileum? Dan kan Leontien worden ingezet om de boodschap kracht bij te zetten. Met haar verhaal en vanuit de gedachte van de ondernemer gaat zij de ambachtelijke bakkerij de komende periode vertegenwoordigen.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij
Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een initiatief van de inkooporganisaties Bakeplus, Beko, Civoba, Tink en ondernemersvereniging NBOV. Juist als ambachtelijke brood- of banketbakker is het belangrijk het verschil te maken. Dit gebeurt door kwaliteitsproducten, een positieve uitstraling, goede vakkennis en actuele productinformatie aan te bieden. Door middel van een goed verhaal dus. De Stichting Ambachtelijke Bakkerij biedt praktische middelen die door de (banket)bakker rechtstreeks en individueel kunnen worden gebruikt naar de klant. De Stichting is uitsluitend actief voor het ambacht.

Terug naar nieuws