Laat u zien met het Nationaal Schoolontbijt

Het Nationaal Schoolontbijt is elk jaar een mooie aanleiding om uw bakkerij te laten zien in uw eigen buurt. Dit jaar kan dat van 4 tot en met 8 november. Als deelnemende bakker wordt u de bezorger van het lekkere verse brood bij het gezonde ontbijtpakket. En dus ambassadeur van brood en het bakkersvak. Als u zich nu inschrijft, kunt u meteen met voorrang zelf de school of scholen van uw voorkeur kiezen. Hoe eerder u dat doet, hoe meer keuze!

Vijf voordelen voor je bakkerij

Met uw deelname laat u in uw eigen buurt zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en hoe mooi het bakkersvak. En dan zijn er nog vijf goede redenen:   • U haakt aan bij een landelijk bekend evenement
  • 
U komt in direct contact met scholen in de buurt
  • 
Via de scholen bereikt u kinderen én hun families
  • 
U kunt op de winkelvloer laten zien dat u deelneemt
  • 
Deelname leent zich voor lokale acties en persaandacht

Meedoen is nu nog makkelijker

U kunt uw bakkerij eenvoudig online inschrijven op de website van het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar vieren we de 17e editie van 4 t/m 8 november. Bij uw inschrijving kiest u zelf één of meerdere scholen in uw buurt op één of meer dagen in die ontbijtweek. Voor alle leerlingen ontvangt u dan in november complete ontbijtpakketten: alles handzaam bij elkaar in gekoelde dozen. Elk pakket is voor 25 leerlingen. Uw bakkerij voegt daar zelf per pakket 2 volkorenbroden, 18 volkorenpuntjes en 18 volkorenkrentenbollen aan toe. Uw bakkerij bezorgt alles op de school of scholen op de ochtend van hun ontbijtdag.

Schoolontbijtvoordeel bij Puratos

Puratos maakt meedoen aan het Nationaal Schoolontbijt extra aantrekkelijk. Bestelt u voor het maken van de volkorenbroden en -broodjes een baal Subliem Gluten, Subliem Bruin of Subliem volkoren Klein, dan krijgt u de tweede baal naar keuze gratis. Daarmee bespaart u tot € 75! Een baal van ieder is voldoende om bijna 3 scholen van brood te voorzien. Na uw inschrijving voor het Nationaal Schoolontbijt neemt Puratos contact met u op. Zij zorgen dan voor uw gratis baal. 

Tijd is het thema dit jaar

Echt de tijd nemen om te ontbijten, dan doen we vaak niet. In Nederland nemen kinderen én volwassenen gemiddeld minder dan 5 minuten de tijd voor hun ontbijt. Als je zo gehaast ontbijt, kan het natuurlijk nooit gezond en gezellig zijn. Daarom is het thema van deze 17e editie: ‘Neem de tijd voor je ontbijt!’. Een boodschap die u als bakker vast graag onderstreept!

Schrijf u Bakkerij nu in!

Terug naar nieuws