Inschrijving Bakker met Ster 2016-2017 geopend

De inschrijving voor de achtste editie van Bakker met Ster is geopend. Tot en met 26 september hebben alle ambachtelijke (banket)bakkers en patissiers in Nederland de kans om zich in te schrijven voor een grondige analyse van het eigen bedrijf. Bakker met Ster biedt ondernemers de kans om hun bedrijf op scherp te zetten.

De Bakker met Ster verkiezing, geeft naast kans op sterren, inzicht en direct toepasbare tips voor de bakker om zijn bedrijfsvoering verder aan te scherpen. Deelnemen aan Bakker met Ster is dé manier om de onderneming door te lichten en een 360-gradenbeoordeling te krijgen. Iedere deelnemer ontvangt uitgebreide rapportages over alle aspecten van de onderneming, zoals proces, product, personeel en financiën. In deze rapportages worden concrete handreikingen gegeven ter verbetering van het bedrijf en het rendement. (Banket)bakkers of patissiers die uitzonderlijk presteren op het gebied van kwaliteit, organisatie, service en klantgerichtheid kunnen één, twee of drie sterren verdienen.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om kennis te maken met Bakker met Ster door middel van ‘Op weg naar een ster’. Hierin krijgt de bakker de mogelijkheid kennis te maken met Meetronde voorkant óf Meetronde achterkant.

Bakker met Ster wordt ondersteund door een groot deel van de toeleveranciers van de ambachtelijke bakkerij sector. Het predicaat ‘Bakker met Ster’ wordt door hen gezien als norm voor toekomstbestendige onderneming in de bakkerijbranche. De kick-off van Bakker met Ster 2016-2017 vond plaats met een bijeenkomst voor de sponsoren bij het Nederlands Bakkerij Centrum op dinsdag 30 augustus. Nieuw dit jaar is dat de buitendienst van de sponsoren van Bakker met Ster eveneens betrokken is bij de werving van deelnemers. De buitendienst is in nauw contact met ambachtelijke (banket)bakkers en patissiers en kan op deze manier Bakker met Ster persoonlijk onder de aandacht brengen.

"Bakker met Ster is dé manier om je onderneming van onder tot boven te laten doorlichten", aldus projectmanager Jasper Kuitems. "Zo krijg je inzicht in je sterke en zwakkere punten. Met de verkiezing willen wij de kwaliteit en het imago van iedere deelnemer op zich, maar ook van de totale ambachtelijke bakkerijbranche bevorderen."

Deelnemers kunnen zich tot en met 26 september a.s. aanmelden via de website www.bakkermetster.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar nieuws