Inschrijving Bakker met Ster 2015-2016 geopend

Een opvallende wijziging in de organisatie van Bakker met Ster 2015-2016 is het feit dat de wedstrijd geen voorronde en geen finaleronde meer heeft. Dat betekent dat iedereen die zich inschrijft op www.bakkermetster.nl het gehele traject tot aan de finale op 21 mei 2016 kan doorlopen. “Bakker met Ster kent geen nominatiegrens meer”, aldus projectmanager Jasper Kuitems. “Wij willen iedere bakker of patissier die zich inschrijft de kans bieden om elk aspect van de wedstrijd mee te maken. Zo kun je jezelf, je medewerkers en je onderneming optimaal verbeteren en versterken.”

Ook nieuw is de samenwerking met het traject ‘Ambacht & Business’. Een vijftal partijen uit de branche heeft de handen ineen geslagen om de ambachtelijke bakkerij naar een hoger niveau te tillen. Dit gebeurt vanaf aankomend najaar door middel van workshops, trainingen en inspiratiesessies voor ondernemers, hun partners én hun medewerkers. Deelnemers aan Bakker met Ster kunnen met voorrang en geheel kosteloos deelnemen aan dit traject, waarmee zij hun bedrijfsvoering kunnen aanscherpen.

De wedstrijd Bakker met Ster biedt iedere deelnemer als vanouds een uitvoerige 360 graden-analyse van het bedrijf. Alle aspecten van de onderneming worden onder de loep genomen: van product en proces tot personeel en van boekhouding en hygiëne tot beleving en uitstraling. Iedere deelnemer ontvangt zowel tijdens de wedstrijd als na afloop een uitgebreide rapportage, waarin concrete handreikingen worden gegeven voor verbetering van het bedrijf en het rendement. (Banket)bakkers of patissiers die uitzonderlijk presteren op het gebied van kwaliteit, organisatie, service en klantgerichtheid kunnen één, twee of drie sterren winnen. “Bakker met Ster is dé manier om je onderneming van onder tot boven te laten doorlichten”, aldus Kuitems. “Zo krijg je inzicht in je sterke en zwakkere punten. Met de verkiezing willen wij de kwaliteit en het imago van iedere deelnemer op zich, maar ook van de totale ambachtelijke bakkerijbranche bevorderen.” De uitreiking van Bakker met Ster 2015-2016 vindt plaats op 21 mei 2016.
 

Kijk nu op: www.bakkermetster.nl

Terug naar nieuws