Inschrijven voor Het Nationaal Schoolontbijt 2015

Ook dit jaar gaan op duizenden basisscholen in heel Nederland meer dan een half miljoen kinderen samen ontbijten. Dat gebeurt tijdens de 13e editie van Het Nationaal Schoolontbijt in de week van 9 tot en met 13 november. Zo laten we heel Nederland zien hoe leuk en belangrijk een gezond ontbijt met brood is. Ook bij u in de buurt. Schrijf u daarom via www.schoolontbijt.nl snel in om met uw bakkerij deel te nemen!

 

Vijf voordelen voor uw bakkerij

Waarom zou u deelnemen aan Het Nationaal Schoolontbijt? Vooral om te laten zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en hoe mooi het bakkersvak is. En dan zijn er nog vijf goede redenen:   1. U haakt aan bij een landelijk bekend evenement 

  2. U komt in direct contact met scholen in uw buurt 

  3. Via de scholen bereikt u kinderen én hun families 

  4. U kunt op uw winkelvloer laten zien dat u deelneemt 

  5. Deelname leent zich voor lokale acties en persaandacht 

Gezond ontbijtpakket en brede steun
Ook dit jaar geven wij met Het Nationaal Schoolontbijt het beste voorbeeld. Het ontbijtpakket bevat naast brood allerlei gezond beleg, melk, groente en fruit. En er is uitgebreid lesmateriaal dat we samen ontwikkelden met onze vijf convenantpartners: het Voedingscentrum, Jongeren Op Gezond Gewicht, de Hartstichting, de Maag Lever Darm Stichting en de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Dat maakt Het Nationaal Schoolontbijt niet alleen het leukste, maar ook het meest gezonde en meest educatieve ontbijtfeest! 

Hoe doet u mee?

Als deelnemende bakker bent u de ambassadeur van Het Nationaal Schoolontbijt. U ontvangt in de week voorafgaand aan Het Nationaal Schoolontbijt per 25 kinderen een ontbijtpakket met placemats en diverse belegsoorten. U stelt de basis van het ontbijt beschikbaar; versgebakken brood en broodjes. Per 25 ontbijtjes betekent dat:   • 18 bruine of volkorenpuntjes 

  • 18 krentenbollen 

  • 2 gesneden volkorenbroden In de week van Het Nationaal Schoolontbijt levert u de pakketten en het brood persoonlijk af op de school of scholen van uw keuze. Misschien kunt u dat combineren met een presentatie, een fotomoment voor lokale pers of een uitnodiging om uw bakkerij te bezoeken. 

Schrijf u vandaag nog in!

Net zo enthousiast als wij over de 13e editie van Het Nationaal Schoolontbijt? Schrijf u dan vandaag nog in. Dat kan heel eenvoudig via www.schoolontbijt.nl. Bij het inschrijven kunt u direct kiezen uit deelnemende scholen in uw buurt. Wij vragen u graag uw bakkerij in ieder geval voor 22 augustus in schrijven. We kijken uit naar uw deelname!

 

Team Nationaal Schoolontbijt 

Meer informatie

Kijk op www.schoolontbijt.nl. Mailen of bellen met de organisatie van Het Nationaal Schoolontbijt kan natuurlijk ook: info@schoolontbijt.nl of 0317 - 47 12 22.

Terug naar nieuws