Doe mee met de 12e editie van Het Nationaal Schoolontbijt

Ook dit jaar laten we heel Nederland zien hoe leuk en belangrijk een goed ontbijt met brood is. Tijdens de 12e editie van Het Nationaal Schoolontbijt, dit jaar van 3 tot en met 7 november, gaan honderdduizenden kinderen samen ontbijten op basisscholen in het hele land. Ook bij u in de buurt. Op die scholen en daarbuiten maken we van ontbijten weer een feest. Schrijf u dus snel in om met uw bakkerij deel te nemen! Vanzelfsprekend heeft u bij uw inschrijving voorrang op de deelnemende supermarkten.

Schrijf uw winkel(s) direct in

Vijf voordelen voor uw bakkerij
Waarom zou u deelnemen aan Het Nationaal Schoolontbijt? Vooral om te laten zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en hoe mooi het bakkersvak. En dan zijn er nog vijf goede redenen:

1. U haakt aan bij een landelijk bekend evenement
2. U komt in direct contact met scholen in uw buurt
3. Via de scholen bereikt u kinderen én hun families
4. U kunt op uw winkelvloer laten zien dat u deelneemt
5. Deelname leent zich voor lokale acties en persaandacht

Nieuw ontbijtpakket, nieuw lesmateriaal
Dit jaar willen we bij Het Nationaal Schoolontbijt een nog beter voorbeeld geven met een nieuwe samenstelling van het ontbijtpakket en nieuw lesmateriaal. Na een gesprek met Foodwatch en in samenspraak met het Voedingscentrum zal het pakket alleen brood, beleg en drinken bevatten dat het Voedingscentrum beoordeelt als voorkeurs- of middenwegproduct. En het nieuwe online en offline lesmateriaal gaat kinderen nog aansprekender wijzen op het belang van een goed ontbijt. Zo is Het Nationaal Schoolontbijt niet alleen het leukste, maar ook het meest gezonde en meest educatieve ontbijtfeest!

Hoe doet u mee?
Als deelnemende bakker bent u de ambassadeur van Het Nationaal Schoolontbijt. U ontvangt in de week voorafgaand aan Het Nationaal Schoolontbijt per 25 kinderen een ontbijtpakket met placemats en diverse belegsoorten. U stelt de basis van het ontbijt beschikbaar; versgebakken brood en broodjes. Per 25 ontbijtjes betekent dat:

• 18 bruine of volkorenpuntjes
• 18 krentenbollen
• 2 gesneden volkorenbroden

In de week van Het Nationaal Schoolontbijt levert u de pakketten en het brood persoonlijk af op de school of scholen in uw buurt. Misschien kunt u dat combineren met een presentatie, een fotomoment voor lokale pers of een uitnodiging om uw bakkerij te bezoeken.

Schrijf u vandaag nog in!
Net zo enthousiast als wij over de 12e editie van Het Nationaal Schoolontbijt? Schrijf u dan vandaag nog in. Dat kan heel eenvoudig online. Na inschrijving kunt u direct een koppeling maken met één of meerdere beschikbare scholen van uw keuze. Staat uw favoriete basisschool nog niet op de lijst van deelnemers? Dan raden wij u aan zelf contact met de school op te nemen om hen te vragen zich aan te melden. Direct nadat de school zichzelf via de website heeft aangemeld, kunt u alsnog uw gewenste koppeling maken.We kijken uit naar uw deelname!

Voor meer informatie: kijk op www.schoolontbijt.nl. Mailen of bellen met de organisatie van Het Nationaal Schoolontbijt kan natuurlijk ook: info@schoolontbijt.nl of 0317 - 47 12 22.

Schrijf uw winkel(s) direct in

Terug naar nieuws