Desem workshop met Hans Som en Peter Bienefelt

De laatste jaren zijn desembroden een trendy en veelbesproken productgroep binnen de bakkerijsector geworden. Ook de kennis bij de consument over desembrood neemt steeds meer toe en de vraag hiernaar groeit.

Hoe gaat u als bakker hiermee om? Gebruikt u het advies, de methodes en de ingrediënten van de toeleveranciers? Of gaat u zelf aan de slag en ontwikkelt u een eigen moederdeeg en bereidingswijze?

Op zoek naar de cruciale elementen en factoren van dit bereidingsproces om hieruit uw EIGEN authentieke, pure en smakelijke desembrood te ontwikkelen?

Wij helpen u in deze praktische workshop graag een stap verder!

Samen met Hans Som (bakkerijadviseur en coach van het Nederlanse Boulangerieteam) en Peter Bienefelt (Meester Boulanger en lid van het Boulangerieteam) nemen wij u op
13 oktober mee naar de verschillende procesonderdelen die bij het ontwikkelen van een moederdeeg/ starter en de bereiding van het brood van belang zijn. Wij focussen in één dagdeel onder andere op de ingrediënten, zowel bijzondere graansoorten zoals emmer en spelt maar ook gewone tarwe. Tevens kijken we naar het fermentatie proces en de verwerking van deeg tot en met het bakproces.

U zult in deze praktische sessie zelf met de handen in het deeg gaan en ontvangt de handvatten om zelf uw onderscheidende (zuur)desembrood te ontwikkelen!

Geïnteresseerd in deelname? Stuur dan een mail naar m.kesteloo@nbc.nl. 

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Martijn Kesteloo
Project manager TraFoon
Email: m.kesteloo@nbc.nl
Tel.:0317-471212

 

Wij ontvangen uw gegevens graag voor 1 September 2015
De kosten voor deze workshop zijn: €80,- per persoon (Excl. BTW)
Maximaal aantal deelnemers per inschrijving:  2 deelnemers
Aaanvangstijd wordt nader bepaald. De duur van de workshop is ongeveer 6 uur

Terug naar nieuws