De markt verandert…en jij?

De markt verandert, welke keuzes maak jij om in te spelen op die veranderingen? Tijdens Bakkersvak nemen wij je mee in de trends en ontwikkelingen die wij zien. Daarnaast geven we je praktische tips over hoe je in kunt spelen op deze veranderende wereld en welke kansen er voor jou liggen. Dit doen wij onder andere op onze stand, F135. Maar ook tijdens prikkelende presentaties over actuele thema’s.

In het Onderneem en in het Grondstoffentheater kun je de volgende presentaties van onze collega’s verwachten:

De markt verandert de aankomende jaren, verander jij mee? – Frank Janssen, Marketing Manager NBC
Frank Janssen neemt ons mee naar de wereld van 2025. Wat er verandert en welke effecten dat voor de ondernemer kan betekenen, bespreekt Frank in een dagelijkse sessie om 10.30 uur in het Café Onderneem.

De consument verandert snel, waar vind jij nieuwe klanten? – Jasper Kuitems, projectmanager
Jasper Kuitems gaat samen met het publiek op zoek gaan naar de klanten in 2025. Waar bevinden zij zich, hoe snel veranderen zij en hoe je daar als ondernemer op in kunt spelen. In een dagelijkse sessie om 14.15 uur  is Jasper de spelleider in deze zoektocht in het Café Onderneem.

Van nacht naar dag! - Petra Kuiper, Manager product & proces
In 2025 zal gekwalificeerd personeel vinden een grote uitdaging zijn voor iedere bakker, ook vanwege de bezwarende factor van nachtarbeid. Petra Kuipers gaat in een dagelijkse workshop om 15.45 uur in het Café Onderneem met in gesprek over de mogelijkheden en onmogelijkheden van verschillende broodprocessen, met als doel om van de ambachtelijke bakker een dagbakker te maken.

Volkoren is beter dan genezen - Zsuzsan Proos, Kennisspecialist Voeding en Gezondheid
Gezondheid zal in 2025 een nog grotere rol spelen in de keuzes van de consument. In het Grondstoffentheater geeft Zsuzsan Proos dagelijks de hoofdrol aan volkoren. En hoe deze voedzame grondstof een kans biedt voor jou als ondernemer.

Benieuwd wat wij nu én in de toekomst voor jou kunnen betekenen? Kom naar onze stand(F135) of naar één van de bovenstaande presentaties!

Terug naar nieuws