Corona Maatregelen

Belangrijk bericht

Voor de veiligheid van ons allemaal, is vanuit FoodBase besloten om onze dienstverlening op locatie op te schorten, in elk geval tot na 6 april. Hiervoor is een mail uitgegaan naar al onze klanten.

Het betreft productbemonstering, productkeuring, hygiëne-advies en hygiënecertificering. Buiten de veiligheid, wilt u zich kunnen focussen op de primaire processen in uw organisatie.  

Ook onze accountmanagers zullen de komende tijd geen klantbezoeken afleggen, maar zijn wel telefonisch of per mail bereikbaar voor al uw vragen.

En zijn we bereikbaar via ons algemene nummer (0317-471212), waar onze klantenservice voor u klaarstaat.

We hopen dat we onze activiteiten na 6 april weer volledig kunnen oppakken, als de omstandigheden dit toelaten. Wij houden u hiervan op de hoogte.

We wensen u veel wijsheid en gezondheid toe de komende tijd.

Met vriendelijke groet,

Mirjam Kortekaas

Directeur

P.S. voor informatie over de maatregelen tegen het corona virus verwijzen we u naar de sites van de brancheorganisaties NBOV en NVB.

Terug naar artikelen

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten