Blik van de Meester op 2030 deel II afgelast

Deel II van ‘Blik van de Meester op 2030’ - dat gepland stond op 13 januari 2021 - gaat niet door.

Daartoe heeft NBC besloten, nu er nog geen zicht is op veranderende Corona-maatregelen met mogelijkheid om fysiek bijeen te komen. Helaas, want wij keken er naar uit om met de Meesters Boulangers, vakdocenten van het ROC en jonge bakkers uit Bakery Nexus een mooi verhaal te brengen en het mooie van ons vak te laten zien.

Tijdens deze sessie zouden Meester Boulangers Daan Hesseling, Wietse Schiere en Robèrt van Beckhoven in gesprek gaan met (kritische) foodbloggers, culinair journalisten en consumenten. In aanloop blikte Bakkers in Bedrijf vast vooruit met Meester Boulanger Wietse Schiere. Hoe ziet hij dat consumenten denken over brood, wat zijn heikele issues en waar moeten we als sector op inspelen om onze klant ook in de toekomst te bedienen. Lees het interview met Wieste Schiere

Deel I van Blik van de Meester op 2030 op 22 september leverde veel mooie inzichten. Drie Meester Boulangers Peter Bienefelt, Hiljo Hillebrand en Wilfred Haafs gingen in gesprek met specialisten uit de bakkersbranche. 

De 2 gespreksverslagen leest u hier:

 

- artikel is bijgewerkt op 1 december 2020 - 

Terug naar nieuws