Bakkers in actie voor het Glazen Huis

Het is een drukke tijd voor u, maar het is ook de tijd van het jaarlijkse evenement van 3FM: Serious Request. Dit jaar staat het Glazen Huis waar de 3FM-dj’s van 18-24 december verblijven in Heerlen. Samen met heel Nederland zetten zij zich in om geld in te zamelen voor het goede doel.

Bakker-ondernemer Frank van Eerd van De Bisschopsmolen in Maastricht roept alle bakkers in Nederland op om zich te verenigen voor het goede doel en zich aan te sluiten bij de Ultimate Cupcake Challenge. 3FM-dj Michiel Veenstra gaat op 20 december vanaf 12.00 uur 24 uur lang het Glazen Huis in en moet dan zo veel mogelijk cupcakes bakken. Hij vraagt iedereen om hem te helpen bij deze uitdaging. 

Hoe kunt u  meedoen?

  1. Steun de actie ‘Bakkers in actie’ door een geldbedrag te doneren. Deze actie is speciaal aangemaakt voor de samenwerkende bakkers. https://kominactie.3fm.nl/actie/bakkers-in-actie 
  2. Zet uw eigen actie op in uw bakkerij. Geef aan hoeveel cupcakes u denkt te gaan verkopen en welk bedrag u denkt te kunnen doneren. Een voorwaarde is dat alles wat u verdient met de verkoop van cupcakes, wordt gedoneerd  aan deze actie van Serious Request.

3FM Serious Request 2015 zet zich in voor kinderen en jongeren in oorlog en conflictgebieden: de generatie van de toekomst die leeft onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans heeft op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. Geef ze een toekomst: Keep them going!

Terug naar nieuws