27 jan: Blik op de Toekomst

Op donderdag 27 januari houden we vanuit het World Food Center in Ede een bijzondere online bijeenkomst uit onze serie kennissessies, namelijk de ‘Blik op de Toekomst’. We laten u als eerste kennismaken met de highlights uit het Trendrapport Bakkerijsector 2022, dat we die dag publiceren in een hybride versie: als gedrukt rapport en online portal. Maar we gaan vooral samen bespreken wat de trends betekenen voor de toekomst van de bakkerijsector. Dat doen we in een live online talkshow met een tafel vol kopstukken uit de branche en daarbuiten. En met u!

Meld u direct aan >>

Programma Blik op de Toekomst

Dagvoorzitter Ivo van Dijkhuizen leidt de tafelgenoten en het publiek door twee thema’s die ook in het rapport aan bod komen: Mensen en Producten. U beleeft online hoe verschillende branchepartijen denken over de sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen die er zijn. En vooral: welke oplossingen ze zien.

13.00 - 13.30 uur         Online inloop
13.30 uur                     Start livestream
13.35 uur                     Welkom World Food Center
13.40 uur                     Highlights Trendrapport Bakkerijsector
14.00 uur                     Tafeldiscussie PRODUCTEN
14.50 uur                     Pauze
15.00 uur                     Tafeldiscussie MENSEN
15.50 uur                     Samenvatting en afsluiting
16.00 uur                     Einde
 
De talkshow wordt muzikaal omlijst door gitaarvirtuoos Mart Hillen, genomineerd voor beste akoestische gitarist van de Benelux. Over hem zei ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel: ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan.’

Uw mening via polls en chat

We vinden uw mening heel waardevol. Daarom zal de dagvoorzitter het online publiek tijdens de uitzending regelmatig vragen stellen via een poll. Hij legt u tijdens de talkshow uit hoe eenvoudig dit werkt. In de chatfunctie van Zoom kunt u tijdens het hele programma uw vragen en opmerkingen kwijt. De meest brandende vragen en opvallende opmerkingen neemt de dagvoorzitter mee in de tafeldiscussie. U praat dus echt mee! 

Wie in uw organisatie praat mee?

Bent u benieuwd naar trends in de bakkerijbranche en hoort u graag uit eerste hand hoe spelers binnen de branche over toekomstmogelijkheden denken? Meld u direct online aan. Of bekijk voor wie binnen uw organisatie deze bijeenkomst waardevol is en stuur de uitnodiging door. 

Deelname is gratis. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt direct automatisch een e-mail met een link om in te loggen.

We verwelkomen u graag op donderdag 27 januari. Tot dan!

Aanmelden kan nog steeds >>

Terug naar nieuws