‘Lokaal meel’ centraal op webinar Koopmans en Bakkers in bedrijf

LEEUWARDEN – Het vakblad Bakkers in bedrijf organiseert in samenwerking met Koopmans Meel uit Leeuwarden een webinar: een interactieve internetuitzending. Centraal in dit online seminar staat de ontwikkeling van de meergranenmixen die de molen maakt onder de naam Premax en de groeiende mogelijkheden die de bakker krijgt hiermee zijn eigen stempel te drukken. Ook wordt uitgebreid ingegaan op meel gemaakt van lokaal geteelde tarwe. Koopmans is pionier op deze thema’s. Onder andere Meester Boulanger Wietse Schiere behandelt het hoe en waarom van ‘lokaal’ meel en de vrijheid die een bakker heeft met zijn receptuur als hij werkt met Premax.

Interactief
Het webinar wordt gehouden op woensdag 23 september; de uitzending start om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur. Het webinar is gratis te volgen via www.foodwebinar.nl. De presentatie is in handen Hilco Wagenaar, hoofdredacteur van Bakkers in bedrijf. Het webinar is interactief wat betekent dat de kijkers live vragen kunnen stellen.

 

Terug naar nieuws