Kennisartikelen

Hygiëne, wet- en regelgeving: 15 fabels en feiten
23 apr 2019

Het is niet gek als u soms worstelt met de wetten en regels die voor u als bakker gelden. Dat zijn er namelijk nogal wat en af en toe werpen ze de vraag op hoe er...

Lees meer
Nederlands voedselconsumptierapport inzake zout
19 dec 2017

Het RIVM heeft aanvullend op de VoedselConsumptiePeiling 2007 – 2010 het rapport met cijfers van de gemiddelde zoutconsumptie gepubliceerd. Uit het rapport komt naar voren...

Lees meer

Diensten

NBC en NBA KennisWorkshops
Een goed product verkopen alleen is niet voldoende. U zult uw klant moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw winkel- en productiemedewerkers een groot aandeel in. De kennisworkshops van NBC en NBA vertalen lastige materie naar...
Bekijk deze dienst
Lokaal marktonderzoek
Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Weet u hoeveel klanten bij u in de winkel komen en hoeveel meer klanten u kunt bereiken binnen uw verzorgingsgebied?...
Bekijk deze dienst
Winkelbeoordeling
Heeft uw winkel de juiste uitstraling? Communiceert u acties op de juiste manier? En hoe is het gesteld met de gastvrijheid van uw medewerkers? Een uitgebreide winkelbeoordeling van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) geeft antwoord op dit soort...
Bekijk deze dienst
Bekroond met Goud
Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. Bekroond met Goud helpt u om uw beste producten nog beter onder de aandacht te brengen bij de consument.
Bekijk deze dienst

Pagina's