Stage bij het Nationaal Schoolontbijt (HBO)

Het Nationaal Schoolontbijt is op zoek naar een enthousiast organisatietalent, dat van aanpakken weet.

Nationaal Schoolontbijt

Je kunt niet jong genoeg beginnen met leren over gezonde voeding. Om aan te sluiten bij het belangrijke thema van gezonde voeding biedt het Nationaal Schoolontbijt de mogelijkheid om op speelse manier te leren én ervaren wat een gezond ontbijt is. Jaarrond kunnen scholen gratis gebruik maken van het online lesmateriaal op www.ontbijtaandebasis.nl. En we willen op school kinderen laten ervaren hoe lekker en leuk gezond ontbijten is. Het Nationaal Schoolontbijt organiseert daarvoor twee activaties:

  • Het Burgemeestersontbijt van 8 -11 oktober 2024; en
  • Van 11 tot en met 15 november 2024 de ontbijtweek op scholen.

Dit initiatief heeft de steun van maatschappelijke partijen als het Voedingscentrum, Jongeren Op Gezond Gewicht en de Maag Lever Darm stichting. Het Nationaal Schoolontbijt wordt gecoördineerd vanuit het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) te Wageningen.

We zetten ons samen in voor onze droom: een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind.

Dit ga je doen

Binnen een relatief klein team moet er in een korte periode een grote logistieke operatie opgezet worden. Als stagiair(e) ben je onderdeel van het team en denk je en werk je mee aan de logistieke processen, lesmateriaal, marketing en communicatie rondom de ontbijtweek en de organisatie van het Burgemeestersontbijt.

Je werkomgeving

Je werkt in een relatief klein team bij NBC, in Wageningen. Je bent dus echt een volwaardig teamlid en gaat mee naar belangrijke afspraken en teammeetings. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in teamverband samenwerken. Uiteraard heb je als stagiair(e) de mogelijkheid om een kijkje te nemen op andere afdelingen. Je ontvangt een stagevergoeding en er is een reiskostenregeling. Stageperiode in overleg, bij voorkeur in de maanden augustus t/m december.

Ben jij...

Een enthousiast organisatietalent, proactief, stressbestendig, zelfstandig, en je werkt planmatig en secuur.  Dan hopen wij dat jij ons team komt versterken!

Enthousiast?

Solliciteer dan snel door een sollicitatiebrief en CV te sturen naar Babs Bruil: info@schoolontbijt.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 0317-471222. Minimaal één sollicitatiegesprek hoort bij de procedure.