Gezonde Innovatie Award voor NSO

Het Nationaal Schoolontbijt is al jaren een fenomeen. Dit jaar is het initiatief in de prijzen gevallen door de stappen die zijn gemaakt in het aanbieden van lesmateriaal, waardoor een gezond ontbijt iedere dag voor ieder kind bereikbaarder wordt. Consumenten en professionals erkennen het Nationaal Schoolontbijt als initiatief dat bijdraagt aan een gezonder eetpatroon. Dit resulteerde in twee mooie Gezonde Innovatie-awards. Een mooie waardering voor het leren over en ervaren van een gezond ontbijt!

“Wat een groot compliment!”, vindt Linda van Zonsbeek (voedingsdeskundige bij het Nationaal Schoolontbijt). “Het Nationaal Schoolontbijt zet zich in voor een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind. We zijn blij dat consumenten en professionals het belang van een gezond ontbijt inzien. Daarom zien we de prijzen als een heel groot compliment en blijven wij ons inzetten voor onze droom.”

Dit jaar hebben we ons ingezet om lesmateriaal te professionaliseren wat geresulteerd heeft in de website ontbijtaandebasis.nl. Deze website geeft de mogelijkheid om tijdens de ontbijtweek spelenderwijs te leren over een gezond ontbijt en is het hele jaar beschikbaar om lessen mee te vullen.  

 

Het Nationaal Schoolontbijt is een initiatief van NBC: hier is meer informatie te vinden over dit brancheproject.

Terug naar nieuws