Zoeken in Kennis & regelgeving:

Dossier Hygiëne

5 dec 2017
December is bij uitstek dé feestmaand! Op kerstmarkten en winterfairs worden oliebollen, erwtensoep, chocolademelk en andere producten verkocht. Uiteraard bent u ook elk jaar weer druk met de voorbereidingen.. Wees bedacht op extra hygiëne eisen die gelden bij het bereiden of verkopen van producten in een marktkraam, een tent of stand. Wij hebben voor u een lijst met 8 tips opgesteld. Meer weten
27 Oct 2017
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) let er in haar controles momenteel extra op of bedrijven die vallen onder de categorie ‘industrie’ voldoen aan de aanvullende eisen in de hygiënecode die voor industrie gelden. Een onderzoek naar listeria is zo'n aanvullende eis. Hoe zit dat, is een vraag die verschillende bakkers ons stelden. Geldt dat ook voor mij? Meer weten
24 Aug 2017
Wanneer u exploitant bent van een levensmiddelenbedrijf, zoals een bakkerij, bent u verplicht de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op de hoogte te stellen van elke vestiging van uw bedrijf waar men zich bezighoudt met productie, verwerking of distributie van levensmiddelen. Meer weten

Pages