Zoeken in Kennis & regelgeving:

Kennis & regelgeving

De bakkerijbranche is een dynamische wereld. De ontwikkelingen in de markt gaan snel. Hierdoor zijn processen en producten, maar ook wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Het Nederlands Bakkerij Centrum voorziet u van de juiste informatie en legt deze helder aan u uit. Voor vragen of advies over wetten en voorschriften, kwaliteitssystemen en nieuwe ontwikkelingen kunt u terecht bij onze kennisspecialisten. Zij denken graag met u mee en weten welke informatie voor u belangrijk is. En wilt u altijd snel toegang tot onze database met kennisartikelen? Download dan nu het Desktop icoon voor Windows.

Samen leveren we een bijdrage aan het succes van de bakkerijbranche!

5 dec 2017
December is bij uitstek dé feestmaand! Op kerstmarkten en winterfairs worden oliebollen, erwtensoep, chocolademelk en andere producten verkocht. Uiteraard bent u ook elk jaar weer druk met de voorbereidingen.. Wees bedacht op extra hygiëne eisen die gelden bij het bereiden of verkopen van producten in een marktkraam, een tent of stand. Wij hebben voor u een lijst met 8 tips opgesteld. Meer weten
27 Oct 2017
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) let er in haar controles momenteel extra op of bedrijven die vallen onder de categorie ‘industrie’ voldoen aan de aanvullende eisen in de hygiënecode die voor industrie gelden. Een onderzoek naar listeria is zo'n aanvullende eis. Hoe zit dat, is een vraag die verschillende bakkers ons stelden. Geldt dat ook voor mij? Meer weten
27 Oct 2017
Als het gaat om gezondheid, draait het momenteel bij consumenten om één ding: koolhydraten. Dat zien wij in de mediaberichten en werd duidelijk op het diëtistencongres waar Brood.net aanwezig was. Er was dan ook veel interesse voor de informatie over koolhydraatarm brood. Of eigenlijk is de wettelijk juiste benaming: ‘brood met minder koolhydraten’.  De vragen die wij zoal ontvingen over brood met minder koolhydraten: Meer weten

Pages