Kennisartikelen

"Vrij van" claims: toegestaan of niet?
3 aug 2020

Glutenvrij, lactosevrij, zonder toegevoegd suiker. Het zijn wat voorbeelden van claims die we op levensmiddelen tegenkomen. Ze hebben vaak als...

Lees meer
Analyse en Meetmethoden Allergenen
21 dec 2017

Analyses kunnen worden uitgevoerd om grondstoffen of het eigen productieproces te controleren op aanwezigheid van allergenen. Het gaat dan met name om de vraag of mogelijk...

Lees meer
Allergenenmanagement
21 dec 2017

Bij allergenenmanagement is het belangrijk dat iedereen in het bedrijf zijn verantwoordelijkheid kent, voldoende kennis heeft en ook het belang inziet van een goed...

Lees meer
Kaas in de ingrediëntenlijst
21 dec 2017

De wetgever heeft bepaald dat de consument geïnformeerd dient te worden over de samenstelling van een product. Bakkers die kaas in hun producten verwerken, hebben daarom...

Lees meer

Pagina's

Diensten

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten