Vacature Medewerker Operationeel Support

FOODBASE

Werken bij FOODBASE betekent werken in een snelgroeiende op de ‘vers’ markt georiënteerde organisatie met een ambitieus team. Met ‘vakmensschap’ zorgen wij op professionele wijze dat foodondernemers sterker in de markt staan. Wij voeren een breed scala aan diensten op het gebied van technologie & sensoriek, marktonderzoek en hygiëne & wetgeving met oog voor ‘kwaliteit van leven’ van consumenten.

FOODBASE is voortgekomen uit de activiteiten van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). De afgelopen jaren zijn steeds meer marktpartijen buiten de bakkerijsector de diensten en activiteiten van het NBC gaan afnemen. In 2019 is besloten de commerciële activiteiten onder te brengen bij FOODBASE. Bij NBC en FOODBASE werken 55 medewerkers.

Onze missie

‘Wij dragen bij aan de kwaliteit van leven. Dit betekent voor ons goede en lekkere voeding, zo vers mogelijk, gebracht met goed vakmensschap’

Door de groei en verandering in onze organisatie is er plaats voor een:

Medewerker Operational Support (40 uur)

FOODBASE zoekt:

Een enthousiaste collega op MBO /4 niveau die minimaal twee jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon, heb je kennis van en ervaring met  het ondersteunen en verbeteren van operationele procedures en processen, dan hebben wij bij FOODBASE voor jou een leuke baan.

Wat ga je doen:

Als medewerker operational support ben je (mede) verantwoordelijk voor de uitvoer van diverse operationele processen binnen FOODBASE. Je bent daarbij de operationele link tussen onze specialisten en de klant; het eerste aanspreekpunt voor de uitvoer van de diensten voor onze klanten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor interne en externe medewerkers en voor onze leveranciers in de uitvoer van operationele processen. Je volgt werkinstructies en procedures op en je bewaakt de naleving hiervan en doet waar mogelijk suggesties voor verbetering, met als doel om de algemene kwaliteit van de dienstverlening van FOODBASE te behouden c.q. te verbeteren. Hierbij zijn de richtlijnen van ISO-certificaat 9001 leidend.

De highlights in je functie:

  • uitvoer van operationele processen voor dienstverlening op gebied van technologie & sensoriek, marktonderzoek en hygiëne & wetgeving;
  • eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers;
  • ondersteunen van buitendienstmedewerkers bij de administratieve werkzaamheden;
  • ondersteunen bij het zorgdragen voor behoud van ISO-certificaat 9001

Jouw profiel:

Om als medewerker operational support te schitteren, heb je een passie om samen met onze klanten, leveranciers en collega’s binnen afgesproken procedures en werkinstructies, te komen tot een maximale ‘performance’ voor de organisatie. Je werkt zelfsturend, bent in staat om complexe processen te overzien. Je bent sterk in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Je bent  een goede gesprekspartner en kan meedenken in efficientie in het proces.

De volgende kencompetenties zijn in deze rol van belang: sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie, ordelijk, gedisciplineerd, nauwkeurig en collegiaal.

Ben jij?

Een enthousiast en energiek persoon met een afgeronde opleiding op MBO/4 niveau. Kan je dingen goed overzien en heb je passie voor organiseren? Ben je analytisch ingesteld, collegiaal en gedisciplineerd? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • werken in een professioneel team
  • goede werksfeer
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een 40-urige werkweek
  • ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling

Ben je enthousiast?

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Mail dan jouw CV met een korte motivatie naar Babs Bruil via b.bruil@nbc.nl

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten