Vacature - junior (online) content specialist

Freelance/ZZP - 20 uur p.w.

Met jouw hulp kunnen we veel meer mooie verhalen over brood brengen!

Wat ga je doen

Als junior communicatiemedewerker houd je je bezig met content management voor alle onderdelen van NBC, en met name binnen de imagocampagne Brood. Goed verhaal! Je schrijft teksten voor artikelen, nieuwsberichten, websites en sociale media en houd je bezig met het uitzetten van online video’s, winacties etc. Je zorgt ervoor dat alle op de juiste plek terecht komen zoals een van de websites, sociale media, nieuwsrieven of bij de (vak)pers. Tevens ondersteun je de communicatie afdeling met het ontwikkelen en plaatsen van content richting de bakkerijsector voor het merk NBC (B2B).

Highlights in je functie:

  • schrijven van teksten voor artikelen, nieuwsbrieven, websites en social media;
  • up-to-date houden van websites
  • beheer en monitoren van social kanalen
  • coördineren van winacties op social
  • oppakken van binnenkomende (online) vragen
  • ad hoc communicatie ondersteuning voor corporate communicatie

Ben jij?

Een enthousiaste collega op HBO/MBO niveau die minimaal twee jaar werkervaring heeft als copywriter, online communicatie specialist, webredacteur of soortgelijk. Weet jij content op een passende manier bij de doelgroep te krijgen met een prikkelende boodschap? Werk je planmatig en ben je kritisch op je eigen werk? Dan hebben wij bij NBC voor jou een leuke job.
Ervaring met CMSen (wordpress, umbraco, pimcore), een mailingprogramma (Spotler), Photoshop en met Facebook, Instagram, You Tube, Pinterest zijn welkom.

Voorwaarden

  • Soort dienstverband: Freelance/ZZP
  • Duur: tot eind 2020, met kans op verlenging
  • Circa 20 uur per week
  • Werken vanaf locatie Wageningen

Over het Nederlands Bakkerij Centrum

De positie van de bakkerijsector versterken. Dat is waar NBC voor staat. Dit doen we met imagocampagnes die mooie verhalen over brood vertellen, met kennisoverdracht richting de sector en met wetenschappelijk onderzoek. Al deze activiteiten doen wij collectief, dus voor de gehele sector. NBC staat hierbij in direct contact met de aanwezige brancheorganisaties.
Naast collectieve activiteiten voeren wij ook commerciële activiteiten. Deze activiteiten richten zich op ondernemers binnen de bakkerijsector, maar ook op andere foodmarkten die passen binnen de missie. De commerciële activiteiten worden uitgevoerd onder de namen FOODBASE en Stichting Voedsel Veiligheidsinspecties Wageningen (SVVW). Bij NBC, FOODBASE en SVVW werken 55 medewerkers. Onze missie ‘Wij dragen bij aan de kwaliteit van leven. Dit betekent voor ons goede en lekkere voeding, zo vers mogelijk, gebracht met goed vakmensschap’

Ben je enthousiast?

Klinkt dit als jouw nieuwe klus? Mail dan jouw CV met een korte motivatiebrief voor 10 maart naar communicatie@nbc.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Jenneke van Elderen, communicatie adviseur, via 0317 – 471 282.

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten