Vacature communicatie stage

Stagiair marketing en communicatie (m/v, full time)

Over het Nederlands Bakkerij Centrum
NBC zorgt ervoor dat bakkerijen sterker in de markt staan. Dat doen wij met veel kennis en ervaring op het gebied van product, proces, voedselveiligheid, productinformatie, gezondheid en marketing.

Wij vertalen dit in praktische diensten voor u als bakker naar duidelijke communicatie richting de consument of gebruiken dit als basis om de bakkerijsector te vertegenwoordigen.

Als hét kennis- en adviescentrum voor de bakkerij zijn wij onafhankelijk en objectief en kijken wij altijd met één oog naar de toekomst.

Wat ga je doen?
NBC voert een grote variëteit aan diensten, voorlichtingscampagnes en commerciële projecten uit. Communicatie is daarbij een onmisbaar element. Als stagiair op de afdeling communicatie houd je je bezig met contentmanagement voor alle onderdelen van het NBC. In de praktijk betekent dit dat  je samen met een communicatieadviseur of projectmanager contentplanningen maakt en uitvoert.

Naast het maken van planningen schrijf je veel teksten en/of coördineer je de werkzaamheden er omheen. Je zorgt dat deze teksten op de juiste plekken terechtkomen. Bijvoorbeeld op een van onze websites, sociale media, nieuwsbrieven of bij de (vak)pers. Als stagiair beschouwen we je als volwaardig teamlid en nemen we je ook mee naar belangrijke afspraken en brainstormsessies. 

Waar moet je aan voldoen?
Je bent derde- of vierdejaars HBO student in de richting Communicatie of Journalistiek. Je bent dol op schrijven en bent niet bang om dat te laten zien. Je werkt planmatig en secuur en bent creatief.

Wat bieden wij je?
Bij het NBC krijg je de kans om in een verrassende branche veel te leren. Daarvoor verwachten we wel een proactieve houding en 100% inzet! Je krijgt bij ons als stagiair een stagevergoeding en er is een reiskostenregeling.

Ben jij  ons nieuwe teamlid?
Overtuig ons dan in een sollicitatiebrief. Die kan je sturen naar David de Bruijn (communicatieadviseur) via d.de.bruijn@NBC.nl. Voor meer informatie kun je hem bereiken op 06 18 48 03 99. Minimaal één sollicitatiegesprek hoort bij de procedure.