Stage Nationaal Schoolontbijt

Het Nationaal Schoolontbijt (NSO) is op zoek naar een enthousiaste creatieveling die van aanpakken weet en niet bang is om mensen te woord te staan. (HBO niveau / fulltime)

Meer over Het Nationaal Schoolontbijt (NSO)
Het Nationaal Schoolontbijt is het landelijke educatieve ontbijtevenement in november, waarbij elk jaar zo’n half miljoen kinderen op bijna 3.000 basisscholen en op ruim 250 stadhuizen gezond ontbijt. Dit initiatief heeft de steun van maatschappelijke partijen als het Voedingscentrum, Jongeren Op Gezond Gewicht en de Maag Lever Darm stichting. Het Nationaal Schoolontbijt wordt gecoördineerd vanuit Het Nederlands Bakkerij Centrum. NBC zorgt ervoor dat bakkerijen sterker in de markt staan. Dat doen wij met veel kennis en ervaring op het gebied van product, proces, voedselveiligheid, productinformatie, gezondheid en marketing. Wij vertalen dit in praktische diensten voor de bakker en naar duidelijke communicatie richting de consument of gebruiken dit als basis om de bakkerijsector te vertegenwoordigen.

Dit ga je doen
De werkzaamheden bij het NSO zijn heel divers, het ene moment zit je aan de telefoon met een basisschool en het andere moment probeer je partijen te werven voor bijvoorbeeld producten in het ontbijtpakket. Daarnaast denk je mee over logistieke processen, educatiemateriaal en de marketing en communicatie rondom het Nationaal Schoolontbijt.

Je werkomgeving
Je werkt in een relatief klein team, je bent dus echt een volwaardig teamlid en gaat mee naar belangrijke afspraken en brainstormsessies. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in teamverband samenwerken. Uiteraard heb je als stagiair de mogelijkheid om een kijkje te nemen op andere afdelingen.

Ben jij?
Een enthousiast en leergierig persoon en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Ben jij dol op organiseren en daarnaast ook creatief? Werk je planmatig en kijk je kritisch naar je eigen werk? Dan hopen wij dat jij ons team komt versterken.

Voor wat hoort wat  
Bij het NSO krijg je de kans om in een verassende branche veel te leren. Je werkt in een gezellig team en je wordt goed begeleid. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding en eventueel een reiskostenregeling.   

“Het leukste aan de stage bij het NSO is de afwisseling van de bezigheden in een week. Met de uitvoering in je achterhoofd, werk je echt naar de ontbijtweek toe samen met een  klein, enthousiast team. Veelzijdig en leerzaam. Aanrader! Linda, stagiaire Nationaal Schoolontbijt sept’18 – jan’19).

Enthousiast?
Solliciteer dan snel door een sollicitatiebrief te sturen naar Milou Vrijhof: m.vrijhof@nbc.nl 
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 0317-471212.