keurmeester/procesadviseur

Heb jij kennis van broodproducten en een ruime ervaring met broodbereiding en ben je communicatief vaardig? Kom dan ons team versterken als keurmeester/procesadviseur voor ambacht en industrie. 

Na een goede interne training kun je ondernemers, organisaties en de bakkers helpen met het borgen en monitoren van de kwaliteit van hun brood of banket product.

Ruud Geven, keurmeester NBC: “Als keurmeester bij NBC ben ik altijd met het bakkersvak bezig én leer ik continue nieuwe dingen over producten. Geen dag is het zelfde. De dag begint bijvoorbeeld met het keuren van brood, om vervolgens met de bakker te bespreken hoe hij het brood nog beter kan maken. En ‘s middags werk ik samen met een klant aan een nieuwe of verbeterde variant van zijn brood of bespreek ik op locatie hoe de bakker de kwaliteit van zijn producten kan borgen. De uitdaging om het beste uit je vak te halen door producten en jezelf continue te verbeteren, dat zorgt ervoor dat ik iedere dag in mijn element ben".

Wie zijn wij
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerijbranche. Een team van ca. 50 personen werkt aan de opbouw en overdracht van kennis op het gebied van Product & Proces, Voedselveiligheid en Productinformatie, Marketing en Gezondheid.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Henri Elders , Keurmeester & Procesadviseur  06-509 13 020  of per mail: h.elders@nbc.nl. Meer informatie over NBC vind je op www.nbc.nl.