Vacature - NBC Directeur

Nadat directeur Flip van Straaten ruim een maand geleden aankondigde te willen terugtreden, start nu de werving van een nieuwe directeur. Daarvoor is een profiel opgesteld. NBC wil haar commerciële slagkracht vergroten en zoekt een directeur met een visie over hoe NBC haar diensten beter kan laten aansluiten bij de klantbehoeften en hoe NBC toekomstbestendig en financieel gezond te houden.

Over de vacature

De directeur is bestuurder van de organisatie en voert de dagelijkse leiding. Hij/zij draagt zorg voor de continuïteit van de organisatie en is eindverantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid binnen het NBC. De opdracht die de nieuwe directeur meekrijgt is het vergroten van de commerciële slagkracht van het NBC. Dit vraagt visie over hoe de NBC diensten beter te laten aansluiten bij de klantbehoeften en het NBC toekomstbestendig en financieel gezond te houden. De directeur is verantwoordelijk voor het optimaal verkrijgen van de benodigde (financiële) middelen en voor het creëren van meerwaarde van de organisatie in al zijn facetten. Hiertoe zal de directeur ook de benodigde contacten met de klanten onderhouden en zich op de hoogte stellen van de wensen en verwachtingen.

De directeur legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen, bestaande uit twee vertegenwoordigers van de twee branche organisaties, die toezicht houdt op het functioneren. De directeur geeft leiding aan het managementteam, de kwaliteitsverantwoordelijke SVVW, het team van kennisspecialisten en de hygiëne adviseurs.

Bekijk het volledige functieprofiel.

Interesse

Voor meer informatie over de functie of de procedure kunt u contact opnemen met wervingsbureau Van der Laan & Co. Contactpersoon Nicole Boevé is te bereiken via 035 5480760.
Reageren kan via www.vanderlaanco.nl/nl/vacancies.

Sluitingsdatum: 26 april

 

Terug naar artikelen