Blik van de Meester op 2030 deel II uitgesteld

Deel II van ‘Blik van de Meester op 2030’ is verzet van 8 oktober naar woensdag 13 januari 2021. Hoewel NBC Corona-proof ingericht is, voelt het ongemakkelijk om nu bijeen te komen. Dertien januari klinkt ver weg maar gezien de – voor de bakkerijsector drukke - feestmaanden, zal dit gelukkig ook weer snel voor de deur staan. Uiteraard is ook deze datum onder voorbehoud. 

Tijdens deze sessie zouden Meester Boulangers Daan Hesseling, Wietse Schiere en Robèrt van Beckhoven in gesprek gaan met (kritische) foodbloggers, culinair journalisten en consumenten. In aanloop blikte Bakkers in Bedrijf vast vooruit met Meester Boulanger Wietse Schiere. Hoe ziet hij dat consumenten denken over brood, wat zijn heikele issues en waar moeten we als sector op inspelen om onze klant ook in de toekomst te bedienen. Lees het interview met Wieste Schiere

Deel I van Blik van de Meester op 2030 op 22 september leverde veel mooie inzichten. Drie Meester Boulangers Peter Bienefelt, Hiljo Hillebrand en Wilfred Haafs gingen in gesprek met specialisten uit de bakkersbranche. 

De 2 gespreksverslagen leest u hier:

 

Terug naar artikelen

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten