Wat zijn vetten?
21 dec 2017

Vetten zijn samengesteld uit glycerol en vetzuren. Vetten komen zowel in vloeibare vorm (oliën) als in vaste vorm voor. Vetten kunnen we op verschillende manieren...

Lees meer
Transvetzuren
21 dec 2017

In het artikel ‘Wat zijn vetten’ is een onderscheid gemaakt tussen verzadigde vetzuren en onverzadigde...

Lees meer
Waarom verwerkt u vetten in bakkerij producten?
29 jan 2018

Vetten worden in bakkerijproducten gebruikt vanwege de technologische eigenschappen en smaak. Op de markt zijn verschillende soorten vetten te vinden van verschillende...

Lees meer

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>

field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid'])) { $term = taxonomy_term_load($entity->field_category[LANGUAGE_NONE][0]['tid']); print l($term->name, 'kennis-regelgeving/'.pathauto_cleanstring($term->name)); } ?>