Hygiënecodecertificering
Stichting Voedsel veiligheidsinspectie Wageningen (SVVW) toetst bedrijven op de Hygiënecode. Deze stichting is belast met de certificering van bedrijven op de Hygiënecode. In dit kader werkt SVVW samen met ISACert; deze geaccrediteerde instelling...
Bekijk deze dienst
GMP-regeling
Bekijk deze dienst
Hygiënetool
Als bakkerondernemer bent u wettelijk verplicht om te werken volgens de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij. Met de digitale Hygiënetool van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) voert u snel en eenvoudig de meest actuele richtlijnen van de...
Bekijk deze dienst
Microbiologisch onderzoek
Bent u benieuwd naar de microbiologische waarden van uw brood- en banketproducten? Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) helpt u om uw producten snel en zorgvuldig te laten analyseren.
Bekijk deze dienst
Voedselveiligheidsinspecties
Wanneer u en uw medewerkers binnen uw bedrijf werken volgens de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij, is het mogelijk om uw bedrijf daarop te laten toetsen. SVVW komt dan bij uw bedrijf langs voor een hygiëne-inspectie.
Bekijk deze dienst

Hygiëne, arbo & milieu

Ieder bedrijf in Nederland dat met levensmiddelen werkt, moet van de overheid een systeem handhaven waarmee de voedselveiligheid gegarandeerd kan worden. Daarmee werken bakkers volgens de Hygiënecode voor de bakkerij. Ook is er allerlei wet- en regelgeving op het gebied van informatie verstrekken aan de klant. Soms ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Het Nederlands Bakkerij Centrum voorziet u van de laatste regels en legt deze helder aan u uit. En als u vragen heeft, zijn wij graag bereid om deze te beantwoorden.

Zorg er samen met het NBC voor dat uw bedrijfsproces altijd in orde is. Veilig voor u én voor uw klant!