Klanttevredenheidsonderzoek
Weet u hoe uw klant denkt over de kwaliteit van uw producten, het prijspeil of uw medewerkers? Ontdek het met het klanttevredenheidsonderzoek van het NBC!
Bekijk deze dienst
NBC Fresh Up online kennis
Een goed product verkopen alleen is niet meer voldoende. U zult uw klant nog beter moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw winkelmedewerkers een groot aandeel in. Zij vertegenwoordigen immers uw bedrijf, elke dag weer. Met NBC Fresh...
Bekijk deze dienst
Bekroond met Goud
Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. Bekroond met Goud helpt u om uw beste producten nog beter onder de aandacht te brengen bij de consument.
Bekijk deze dienst
Winkelbeoordeling
Heeft uw winkel de juiste uitstraling? Communiceert u acties op de juiste manier? En hoe is het gesteld met de gastvrijheid van uw medewerkers? Een uitgebreide winkelbeoordeling van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) geeft antwoord op dit soort...
Bekijk deze dienst
Mysteryshop onderzoek bakkerij
Stralen uw medewerkers passie uit en werken zij op de juiste manier? Voelt uw klant een ‘warm’ welkom? Onze professionele mysteryshoppers koppelen direct aan u terug waar verbeterpunten liggen op het gebied van kennis, service en klantgerichtheid.
Bekijk deze dienst

Consument & verkoop

De ondernemer die een goed inzicht heeft in zijn eigen marktgebied en de wisselwerking tussen de inwoners van zijn verzorgingsgebied en hun wensen op het gebied van producten en locatie op de juiste wijze in kaart weet te brengen, begrijpt zijn markt en consumenten. Daardoor kan hij beter inspelen op specifieke doelgroepen, wat leidt tot een hoger rendement in het bedrijf. Het Nederlands Bakkerij Centrum helpt u om uw klantenkring en uw verzorgingsgebied in kaart te brengen en de wensen van deze consumenten te peilen. Ook besteden wij aandacht aan de concurrentie in uw directe omgeving en aan de kansen en bedreigingen die voor uw bedrijf van belang zijn. Als objectief adviseur beoordelen wij uw winkel(s) en de gastvrijheid van uw medewerkers.

Op weg naar meer dan tevreden klanten in een zo groot mogelijk verzorgingsgebied!