Procesanalyse –en optimalisatie, receptuuroptimalisatie

Als bakker kunt u zich onderscheiden door kwaliteitsproducten aan te bieden. Producten die altijd voldoen aan het door u gestelde niveau. Want uw klant verwacht niets anders dan een constante kwaliteit van uw producten.  

Hoe komt u tot een constante kwaliteit?
Een constante productkwaliteit is afhankelijk van allerlei parameters  in het productieproces en van de gebruikte grondstoffen. Het NBC helpt u door een onafhankelijke en objectieve procesanalyse uit te voeren. Wij maken inzichtelijk welke stappen worden ondernomen in het productieproces. Aan de hand van een verbeterplan brengen we duidelijk in kaart waar in het proces verbeterd kan worden. Een duidelijk, inzichtelijk en gestroomlijnd proces is de basis voor een constante kwaliteit waarbij u middels receptuuroptimalisatie  de laatste stap zet naar een betere  kwaliteit.

Bepaal zelf waar u inkoopt
In onze speciale proefbakkerij worden onder gestandaardiseerde omstandigheden bakproeven uitgevoerd, zodat verschillen in kwaliteit uitsluitend te wijten zijn aan de gebruikte grondstoffen. U weet precies welke grondstof wanneer te gebruiken. Daarbij kunt u besparen op faalkosten, die in sommige gevallen erg hoog kunnen uitvallen. Door een kwaliteitscontrole op de grondstoffen die u gebruikt, bent u in staat deze in te kopen waar u maar wilt. U bent dus niet meer van 1 leverancier afhankelijk.

Onze keurmeesters & procesadviseurs

Hulp nodig bij uw producten of proces? Of heeft u een vraag over deze dienst? Neem contact met ons op. Wij helpen uw graag.

Gerelateerde diensten

Bekroond met Goud
Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. Bekroond met Goud helpt u om uw beste producten nog beter onder de aandacht te brengen bij de consument.
Lees meer
Productbeoordeling
Of u nu broodproducten, banketproducten of beide verkoopt, de kwaliteit hoort natuurlijk altijd in orde te zijn. Het is immers die kwaliteit en continuïteit waarvoor uw klanten juist bij u komen. Met productbeoordelingen van het NBC weet u waar u aan toe bent.
Lees meer
Productontwikkeling
Het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten kan praktische uitdagingen met zich meebrengen. Het NBC biedt u de helpen de hand.
Lees meer
SpecsPlaza
Consumenten hebben een toenemende behoefte aan kennis over voedsel en de ingrediënten daarvan. Ook vanuit de overheid worden steeds meer regels opgesteld om via bijvoorbeeld een etiket de juiste productinformatie te verstrekken. Het etiketteren van voorverpakte producten is bovendien verplicht. Ook voor onverpakte producten zijn de regels in december 2014 verscherpt. SpecsPlaza helpt u daarbij.
Lees meer

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten