Lokaal marktonderzoek

Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Weet u hoeveel klanten bij u in de winkel komen en hoeveel meer klanten u kunt bereiken binnen uw verzorgingsgebied? Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Met Lokaal Marktonderzoek heeft u een uitstekend beeld.

Unieke inzichten 
Met een aantal simpele stappen biedt het NBC Lokale Marketing u unieke inzichten waarmee u meer klanten kunt trekken en de gemiddelde besteding per klant kunt verhogen. Leer uw (potentiële) klant door en door kennen zonder de tussenkomst van dure onderzoeksbureaus!

Sturen op koopmotieven
Wij brengen voor u in kaart met welke motieven uw (potentiële) klanten bij u kopen. Dat doen we door eerst een analyse van uw verzorgingsgebied te maken (gebiedsanalyse). Daarna maken we een analyse van de koopmotieven van uw huidige klanten (klantanalyse). 

Door middel van het Digitale Dashboard dat onderdeel is van het Lokale Marketing, krijgt u direct inzicht waar uw kansen liggen. Zitter er bijvoorbeeld veel klanten in uw verzorgingsgebied die kopen met het koopmotief ‘Gezond’? Dan kunt u daarop uw communicatie, prijs, personeel en productassortiment af stemmen. 

Klanttevredenheidsonderzoek
Om erachter te komen hoe uw huidige klanten over uw winkel denken en hoe zij uw dienstverlening en producten beoordelen, voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit. Dit gaat geheel digitaal en is voor elke versondernemer uit te voeren. Met de uitkomsten van de persoonlijke ervaringen van uw klanten kunt u verbeteren waar nodig. 

Wilt u ook uw omzet verhogen zonder tussenkomst van dure marktonderzoeksbureaus? Neem dan contact met ons op via 0317 - 47 12 12 of via het contactformulier.

 

 

Klantenservice

Heeft u een vraag over deze dienst of wilt u deze dienst afnemen? Wij helpen u graag.

klantenservice@nbc.nl
0317 47 12 47

Documentatie

Gerelateerde diensten

Winkelbeoordeling
Heeft uw winkel de juiste uitstraling? Communiceert u acties op de juiste manier? En hoe is het gesteld met de gastvrijheid van uw medewerkers? Een uitgebreide winkelbeoordeling van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) geeft antwoord op dit soort vragen.
Lees meer
Bekroond met Goud
Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. Bekroond met Goud helpt u om uw beste producten nog beter onder de aandacht te brengen bij de consument.
Lees meer
Klanttevredenheidsonderzoek
Weet u hoe uw klant denkt over de kwaliteit van uw producten, het prijspeil of uw medewerkers? Ontdek het met het klanttevredenheidsonderzoek van het NBC!
Lees meer

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten