Receptenboeken banket en brood

Bij de opleidingen voor (banket)bakker is de uitgeverij van het NBC zeer bekend. Sinds kort zijn de boeken 'Banketbakkersproducten' en 'Broodbakkersproducten' aan de boekenlijst toegevoegd. In deze boeken zijn de belangrijkste Bakkerij- en banketrecepten die in het onderwijs worden gebruikt, verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige verzamelwerken. De boeken staan vol met mooie producten, waarvoor prachtige nieuwe foto’s zijn gemaakt. De beelden zijn gemaakt in samenwerking met Heerlijk & Heerlijk en het Echte Bakkers Gilde.

Deze uitgaven mogen in geen enkele (banket)bakkerij of gemengd bedrijf ontbreken. Tevens zijn het ook perfecte hulpmiddelen en naslagwerken voor leerlingen die de bakkerijopleiding volgen. Deze verzamelwerken sluit aan op het digitale leermiddel voor de bakkerij (Flexbase).

Kosten:
Banketbakkersproducten: € 39,-
Broodbakkersproducten: € 39,-

Bestel gemakkelijk online! Vul het bestelformulier in en mail naar info@nbc.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via 0317 - 47 12 12.

Via de webshop kunt u naast de receptenboeken ook allerlei vakboeken bestellen.

Leermiddelen bakkerij

Klantenservice

Heeft u een vraag over deze dienst of wilt u deze dienst afnemen? Wij helpen u graag.

klantenservice@nbc.nl
0317 47 12 47

Gerelateerde diensten

NBC en NBA KennisWorkshops
Een goed product verkopen alleen is niet voldoende. U zult uw klant moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw winkel- en productiemedewerkers een groot aandeel in. De kennisworkshops van NBC en NBA vertalen lastige materie naar praktische informatie waar uw medewerkers de klant met alle zekerheid te woord kunnen staan.
Lees meer
NBC Fresh Up online kennis
Een goed product verkopen alleen is niet meer voldoende. U zult uw klant nog beter moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw winkelmedewerkers een groot aandeel in. Zij vertegenwoordigen immers uw bedrijf, elke dag weer. Met NBC Fresh Up zorgt u dat uw winkelmedewerkers alle basiskennis in huis hebben!
Lees meer
Bekroond met Goud
Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. Bekroond met Goud helpt u om uw beste producten nog beter onder de aandacht te brengen bij de consument.
Lees meer
Productbeoordeling
Of u nu broodproducten, banketproducten of beide verkoopt, de kwaliteit hoort natuurlijk altijd in orde te zijn. Het is immers die kwaliteit en continuïteit waarvoor uw klanten juist bij u komen. Met productbeoordelingen van het NBC weet u waar u aan toe bent.
Lees meer

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten